Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. BLY-sieraden aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij BLY-sieraden of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan BLY-sieraden. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door BLY-sieraden.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 15-10-2017 - Hoi Jolanda!

    Ze zijn super, onwijs bedankt. Vind het heel fijn...  lees meer
  • 13-08-2017 - Ontzettend BLY met m'n GYPSY oorbellen ze zijn in het...  lees meer
  • 19-07-2017 - Heel erg blij met de prachtige fairtrade sieradenset voor bij...  lees meer
Plaats een bericht