Levertijd

Uw bestelling zal in de regel binnen 2 à 3 werkdagen worden geleverd. Indien een bestelling niet binnen 2-3 werkdagen geleverd kan worden omdat deze niet voorradig is, dan nemen wij contact met u op en afspraken gemaakt omtrent aangepaste levertijd.

Verzendkosten

Wij versturen de bestellingen via pakketpost van Post.nl. De verzendkosten bedragen:

  • Nederland: Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Europa: € 9,80

Betaalmogelijkheden

U kunt bij ons veilig betalen via iDeal, Paypal of een handmatige overschrijving via uw eigen bank. Zodra wij het aankoopbedrag hebben ontvangen, versturen wij de bestelling binnen 2 à 3 werkdagen.

Overmaken

Indien u kiest voor Vooraf Overmaken, dient u de bestelling te doen en voor deze optie te kiezen. Nadat u de bestelling heeft gedaan, kunt u het bedrag overmaken naar rekeningnummer NL62 INGB 0005 9796 33 t.n.v. BLY-sieraden. Vermeld als omschrijving het bestelnummer dat u van ons ontvangt bij de orderbevestiging. Houd rekening met een overschrijvingsperiode van ongeveer 3 werkdagen. Zodra het totaalbedrag op de rekening is bijgeschreven gaat de order in verwerking en wordt het artikel binnen 2 à 3 dagen aan u toegezonden.

Retourneren

Niet tevreden? Alle producten van BLY-sieraden kunnen worden geretourneerd. Stuur ons binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw order een e-mail welke items u wilt retourneren. Zodra wij de order retour ontvangen hebben, storten wij u het aankoopbedrag plus de verzendkosten terug. De retourkosten zijn voor uw rekening. Het spreekt voor zich dat de sieraden ongedragen en onbeschadigd dienen te zijn en in de originele verpakking teruggestuurd worden.

Ruilen

Wilt U een sieraad omruilen voor een ander artikel, mail  dan naar blysieraden@gmail.com. Wij mailen u dan de gegevens  voor een snelle afhandeling.

Cadeau Service

Wil je iemand BLY maken met een mooi sieraad? U kunt een BLY-sieraad laten bezorgen bij de persoon voor wie het cadeau bestemd is. Wij zorgen ervoor dat het sieraad feestelijk verpakt wordt. Sieraden kunnen altijd iets afwijken van de afbeeldingen in verband met het unieke handgemaakte karakter.

Liever een cadeaubon sturen omdat u geen keuze kunt maken? Klik dan hier.

Garantie

BLY-sieraden hanteert een garantietermijn van een half jaar.

 

© 2010 - 2024 BLY sieraden | Fairtrade - Handmade Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel